Roadtrip till solen

På juldagen åkte vi hela vägen ner till Miami, mot värmen och solen.

Miami Beach!

Efter en fin kväll i Miami med god italiensk mat åkte vi hela vägen ut till Key West, och den allra sydligaste punkten i USA. (Tror inte de räknar Hawaii)

Vi hälsade på hemma hos Hemingway och hans katter med 6 tår. Syns inte på bilden..

Mjau!

Blev en dag på stranden. Saknar värmen, är kallt i Gainesville just nu..

Solnedgången, det enda som är i tid på Key West fick vi höra. Fantastiskt fint.

Nästa stopp var Everglades, den stora träsknationalparken, med alligatorer, fåglar m.m. Vi bodde i Floridas mest öde stad. Den enda baren stängde kl. 21. Men annars jättemysigt =)

Våfflan, som Fanny döpte den till!

Vi åkte på en häftig kanotfärd genom träsket. Lite läskigt när guiden sa att de bodde alligatorer där som var lika stora som kanoten :S




Sedan tillbringade vi några dagar till i Tampa, med nyår och golf(!). Men jag får göra att till inlägg sen, för nu ska vi iväg och titta på Avatar i 3D.

Supermysig resa, tack mamma, pappa och Fanny!!

Pöss!


Kommentarer
Postat av: Sofie Johansson

Mysigt ni ser ut att ha haft det! Hoppbilden måste vara den bästa familjebilden på länge!! Ni får väl klippa in en bild på Joel i hörnet eller nått, haha. Träffade Jonas och Lena en snabbis igår, något jet-lagade. Joel och jag kom hem från vår resa i torsdags, har haft det toppen, lite blandade känslor att vara tillbaka hemma som du förstår. Imorrn blir det ner till Lund och skolan igen. Ha det fint Tove. Kramar fr Sofie

2010-01-16 @ 21:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0